Yazılım

Haber Yazılımı

  • Tümü
  • Test Et
  • Temalar
  • Teknik Detay
  • Özellikler

Demo

1 Yıllık * Ekonomik hosting dahildir.
Bayilerimize, indirimli fiyat üzerinden ekstra %40 ek indirim uygulanmaktadır.

Kısa süreli %40 indirim
10000 TL

4999 TL

Tek Seferlik Ödeme - (KDV Dahil)
Temaları İncele Satın Al

Kredi Kartına 12 Taksit

Tüm kredi kartlarına 12 ay'a kadar taksit imkanı.

Temalar

Yepyeni teknoloji ile geliştirilmiş haber paketine ait şuan 1 tema bulunuyor, yaklaşık 20 'ye yakın diğer temalarımız halen çalışılmaktadır.

Teknik Detaylar

PHP 8.2.0 kodlama.
MySQL 8.0 Veritabanı.
Laravel 9 fremawork alt yapısı.
NVMe SSD Disk Sununcularda hizmet.
Yazılımsal SEO.

Gtmatrix ve Speed Test yüksek puan.
Schema.org ile yapısal veriler.
Yapay zeka ile sunucu yük dengelemesi.
Responsive Fremework Arayüz.

Özellikler

İçeriklerinizi Doğrudan Yönetin

İçeriklerinizi Doğrudan Yönetin

Gelişmiş yönetim paneli sayesinde, haber, makale, foto galeri, video galeri, röportaj, anket, biyografi gibi bütün içeriklerinizi doğrudan yönetin.

Gelişmiş Manşet Sistemi

Ana manşetleriniz için Photoshop'a ihtiyaç duymadan tasarım ve düzenlemeler gerçekleştirmek artık çok daha kolay! Ana manşetiniz için renkler, hizalamalar, yazı düzenlemelerini istediğiniz şekilde belirleyin.

Process
Process

Gelişmiş Eklenti Sistemi

Sürekli geliştirilebilen modüler eklenti sistemi ile haber yönetim paneli daha güçlü ve daha özel bir yapıya sahip. Sürekli geliştirilen bir çok eklenti ile hayatınız kolaylaşıyor.

Entegre Otomatik Servisler

Sitenize özel olarak sunulan piyasa bilgileri, spor ligleri, gazete manşetleri, namaz vakitleri, hava durumu, astroloji, rüya tabirleri gibi bir çok servis ile siz hiç bir müdahalede bulunmadan sitenize otomatik çekilmektedir.

Process
Process

Haber Botları

İGF ve BHA anlaşmalarımız dahilinde ücretsiz sunulduğu gibi, AA, DHA, İHA gibi büyük haber ajanslarından gelen haberleri, ajans üyeliğinizle doğrudan haber sitenize aktarın. İster hemen otomatik yayınlansın, isterseniz özgünleştirerek yayınlayın.

Hızlı API Destek

Sizler için hazırladığımız yönetim panelindeki destek kısmından bizim sitemizde dolaşmadan taleplerinizi hızlıca iletebilirsiniz.

Process
Process

SEO Skoru

Donec metus lorem, vulputate at sapien sit amet, auctor iaculis lorem. In vel hendrerit nisi. Vestibulum eget risus velit. Aliquam tristique libero at dui sodales, et placerat orci lobortis. Maecenas ipsum neque, elementum id dignissim et, imperdiet vitae mauris.

Gelişmiş Ayarlar

Haberleriniz arama motorunda daha hızlı çıkması için Haber içeriklerinizi girerken sunulan SEO önerileriyle arama motorlarında öne çıkma şansınızı daha çok artırın, diğer rakiplerinizden daha önde olun.

Process
Process

Gelişmiş Tema Ayarı

Temanızı istediğiniz gibi yapılandırın. Fontlarınızı, yazı boyutlarınızı, renklerinizi dilediğiniz şekilde değiştirin. Modülleri, kategorileri sürükle bırak ile basitçe sıralayın.

660+ Fazla Reklam Alanı

Masaüstü ve Mobil ayrı olarak 660+ dan fazla reklam alanı. Reklamlarınıza eklediğiniz grafiklerler harici dışarıdan kaynak farketmeksizin tüm kodları girebilir ve reklam gelirlerinizi katlayabilirsiniz.

Process
Process

Yapısal Veri

Arama motorları algoritmalarında olmazsa olmaz, haber yazılım kodlamasına hemene hemen tüm sayfalarda schema.org yapısal veriler kullandık. Rakiplerinizin farkında olmadan önüne çıkarsınız.

Google AMP Desteği

Arama sonuçlarında çıkan Google AMP sayfalarınızla daha çok ziyaretçiye ulaşma imkanı elde edin. Bütün haberlerin içerikleri otomatik olarak AMP sayfaları şeklinde otomatik oluşturulur.

Process
Process

Web Push

Gelen ziyaretçilerinize daha hızlı içerik sunmak için web push bildirim özelliğini hızlıca kullabilirsiniz.

Google Analytics

Haber sitenize gelen ziyaretçilerinizin ülke, yaş grubu, cinsiyet, sayfada kalma süresi gibi metrik bilgilerini sorunsuz alabilirsiniz.

Process
Process

Kurumsal Sayfalar

Arama motorları algoritmalarının sitenizi daha kurumsal algılaması ve rakiplerinizden öne çıkması için kurumsal sayfaları basitçe yönetebilirsiniz.

Blok / Modül

İster açın kapatın, ister sürükleyerek sırasını değiştirin. Sitenizin yapısını oluşturan modüllerle haber sitenizi farklı boyutlara taşıyabirsiniz.

Process
Process

Gelişmiş RSS/Xml

Site haritaları, google, yandex, facebook gibi dev arama motorları için alt yapılarımızı diğer firmalardanr rakipsiz hale getirdik. Gelişmiş RSS bağlantıları ile haber yazılımındaki içeriklerinizi daha iyi ulaştırın.